Flyttefirma Helsingør - Din foretrukne flyttemand - Mesterflyt

Mesterflyt er dit pålidelige flyttefirma i Helsingør

Stress og jag synes som en selvfølge til flytning. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at det ikke behøver at være sådan? Hos Mesterflyt er vores mission at gøre flyttedagen mindre stressfyldt. Undersøgelser viser nemlig, at flytning er en af de største stressfaktorer i livet. Vi har mange andre aspekter i hverdagen som stresser os, så lad ikke flytningen også være en. Når du vælger vores flyttefirma i Helsingør til at tage ansvar for din næste flytning, eliminerer du altså en af de stressfaktorer, der ellers er rigeligt af.

 

 

Vores flyttefirma i Helsingør har det rigtige tilbud til dig

Vi har gennem vores årrække af flytninger erfaret os, at ingen flyttebehov er ens. Derfor har vi hos Mesterflyt udviklet en række af pakkeløsninger, så vi sikrer, at alle vores kunder, kan få det bedste ud af flyttedagen som muligt. Vælger du vores flyttefirma i Helsingør, vælger du at lade din flytning i sikre hænder.

Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)

Dette er tilbuddet til kunden, som er bedre til at dirigere end at gøre det beskidte arbejde. Her står vores erfarne flyttemænd for den fulde ned- og udpakning samt transporten af hele moletjavsen.

I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, vi transporterer)

Vores “i pakker, vi flytter” service, er flytning, som du kender det bedst. Du står selv for nedpakningen af dit hjem, mens vi står klar med stærke arme og veludstyrede flyttebiler.

Handymanservice (adskillelse og samling af møbler)

Vores flyttemænd er ikke kun gode til at løfte tunge ting – de er også eksperter i at adskille og samle ethvert møbel. Du kan med fordel benytte dig af vores “handymanservice”, hvis bare tanken om byg-selv giver dig tics.

Genkender du ikke dit flyttebehov i nogen af de ovenstående ydelser? Så tøv ikke med at kontakte os på 61 70 07 50, hvor vi så med garanti kan finde frem til en løsning, der imødekommer præcis dine behov også. Foruden de førnævnte ydelser, klarer vi nemlig også erhvervsflytninger, flytninger til udlandet og opbevaring på vores lager i Holbæk.

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.