Flyttefirma København - Kompetente flyttemænd i København - Mesterflyt

Et flyttefirma i København som hjælper dig videre

Hvert år flytter cirka 21,5 procent af Danmarks befolkning fra en bolig til en anden. Det svarer til omkring 150.000 personer, der hvert år hiver rødderne op og starter livet i et nyt hjem. 4,5 procent af de 150.000, flytter til eller fra Københavnsområdet, hvilket gør landsdelen til landets mest til- og fraflyttede. Det er her vi kommer ind i billedet. Flytning bliver tit forbundet med stress, rod og hold i ryggen, men hos Mesterflyt hjælper vi med at gøre din flytteoplevelse så smertefri og overskuelig som mulig. Den høje til- og fraflytning af hovedstaden betyder også at der er tryk på efterspørgelsen af flyttefirmaer, hvilket er afspejlet i vores konkurrencedygtige ydelser samt priser. Hovedstaden har fart på, men vi er et flyttefirma i København, som tager sig tid til at møde dine flyttebehov.

Hos Mesterflyt forstår vi desuden det at finde bolig i hovedstaden altid er en kamp. Derfor mener vi at flytningen ikke også skal være det. Uanset om du er på vej til at flytte ind i leje-, andel-, eller ejerbolig, bestræber vi os på at din flytning skal gå så flydende og tilpasset dine behov, som muligt. Vi ønsker at tage del i en god start i dit nye hjem og at være din fortrukne flyttemand i København.

Mere end bare en traditionel flyttemand i København

Hos Mesterflyt tror vi på at en flytning er mere end bare et praktisk ryk fra et sted til et andet. Det er begyndelsen på et nyt kapitel og skabelsen af et hjem. Derfor tilbyder vi også forskellige typer af flytning, som er tilpasset lige præcis dine behov.

Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)

Står du med 70 kvadratmeters rod og er børnenes 30 LEGO-figurer stadig ikke pakket ned? Så kan du trygt benytte dig af vores vi pakker, vi flytter tilbud. Du behøver ikke at røre en finger, mens vi nedpakker alt, transporter til din nye adresse for så at udpakke det hele igen. Det eneste du skal bekymre dig om, er hvor tingene skal stå.

I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning)

Har du specifikke tanker om hvordan dine vaser skal nedpakkes, så de er farvekoordineret og kunne du ikke drømme om at lade nogle nedpakke dit kæreste eje?
Vores I pakker, vi flytter ydelse, er ideelt for den effektive pakker, der kan og vil selv.
Vi sender jer flyttekasser og udstyr til nedpakning, så hele hjemmet kan blive pakket ned, i det tempo og rækkefølge i ønsker. Vi tager os derefter af transporten til jeres nye adresse.

Handymanservice (adskillelse og samling af møbler)

Står du altid tilbage med overflødige skruer, på trods af at du har fulgt IKEA-manualen til punkt og prikke? Og kan bare tanken om byg-selv-møbler få dig op i det røde felt? Drop hjerteanfaldet og gør i stedet brug af vores handymandservice. I denne løsning tilbyder vi både adskillelse og samling af møbler, hårde hvidevarer og meget andet.

Uanset hvilken service du vælger, kan du desuden også låne flyttekasser gratis af os i helt op til 14 dage.

 

Vi mestrer også erhvervsflytninger

Hos vores flyttefirma i København er ingen opgave for stor eller lille. Udover vores erfaringen inden for privatflytninger, tilbyder vi også erhvervsflytninger. Uanset om I er et nystartet firma med en håndfuld ansatte, eller et af Danmarks største, tager vi opgaven med et smil. Vi forstår at København er omdrejningspunktet for en stor del af det danske erhvervsliv og vi hos Mesterflyt har derfor også års erfaring i erhvervsflytninger. Vi står klar til at hjælpe jeres firma med at komme på plads på jeres nye lokation i Københavnsområdet.

Vi tilbyder desuden ekstra services såsom hjælp til tilkobling af IT, opbevaring af ejendel i vores opbevaringshal i Holbæk samt flytning til udlandet.

Kontakt os for et godt tilbud

Alt efter hvilken ydelse du er interesseret i, eller om du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 61 700 750 eller på info@mesterflyt.dk. Så vil vores flyttemænd i København stå klar med et godt tilbud, der på bedst mulig vis vil gøre din flytning til én bekymring mindre.

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.

 

Oplysninger om vores kontor i København

Adresse: Nørregade 28a, København K
Telefon: 61700750
Mail: info@mesterflyt.dk