Flyttefirma Slagelse - Dit troværdige flyttefirma - Mesterflyt

Lad Mesterflyt være dit foretrukne flyttefirma i Slagelse

Ikke to flytninger er ens, og det ved vi af erfaring hos Mesterflyt. Derfor sætter vi en dyd i at levere flytteløsninger tilpasset dine behov og krav. Hos Mesterflyt tilbyder vi ganske enkelt meget mere end en flytning fra A til B, og når du vælger os som flyttefirma i Slagelse, kan du være sikker på, vi leverer effektive og sikre flytninger samt ekstra flytteservices, hvis det ønskes.

Vores flyttefirma i Slagelse klarer både erhvervs- og privatflytninger

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring inden for flyttebranchen, og vi har gennem årene både hjulpet private såvel som erhverv med forskellige flytteopgaver. Ingen opgaver er for store, små, tunge eller lette for os, så vi står altid klar med ekstra hænder til din næste flytning. Du kan enten vælge en komplet flytteløsning, hvor vi klarer alt fuld nedpakning til transport og udpakning det nye sted. Omvendt kan du også vælge den klassiske flytteløsning, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning og lader os stå for transport og opbæring af møbler, flyttekasser, hårde hvidevarer og meget andet.

Ekstra flytteservices til private og erhverv

Udover at tilbyde flytteløsninger til private og erhverv, tilbyder vi også ekstra flytteservices, som kan gøre flytningen forløbe endnu mere gnidningsfrit og enkelt. Du kan blandt andet vælge at lade os skille og samle dine møbler ad, opbevare dine møbler, flyttekasser og mere i vores lagerhal i Holbæk og flytte dine ting til udlandet. Samtidigt kan vi også flytte store arkiver, maskiner og fabriksanlæg samt tage IT-udstyr ned og koble det til igen det nye sted for erhverv i hele landet.

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.