Flyttefirma Roskilde - Dit foretrukne flyttefirma - Mesterflyt

Flyttefirma i Roskilde – hurtigt og effektivt

Står du over for en flytning i nærmeste fremtid? Så allier dig med Mesterflyt, som har flere års erfaring med at flytte for private og erhverv. En flytning er både omstændig og tidskrævende og noget, som de fleste gerne vil være foruden. Heldigvis står Mesterflyt klar til at hjælpe dig, uanset om det gælder en flytning fra 5. sal til stueplan eller omvendt. Med Mesterflyt får du et sikkert og effektivt flyttefirma i Roskilde, som står klar til at bære det tunge læs for dig, og dermed frigøre dig mere tid til dét, der er vigtigt hos dig.

Lad os klare din privatflytning i hele landet

Mesterflyt ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i Roskilde, som sikrer dig en god flytning. Vi er kendte for vores hurtige service, og ingen opgave er hverken for stor eller lille, let eller tung for os. Tværtimod. Hos Mesterflyt er du garanteret et hurtigt, trygt og effektivt flyttefirma i Roskilde, som hjælper dig med at transportere alt flyttelæs, herunder også de tungere læs som klaver, fryser, køleskabe og mange andre større møbler. 

Hvad end du er på udkig efter et flyttefirma i Roskilde, som skal klare en intern flytning inden for Roskildes bygrænser eller en længere flytning til et andet sted på Sjælland, måske endda til Jylland eller Fyn, hjælper vi hellere end gerne til. Inden for privatflytning tilbyder vi to forskellige flyttepakker. Du kan enten vælge at overlade alt pakning og flytning til os, således du ikke skal løfte en finger. Vi sørger nemlig både for fuld nedpakning, transport og udpakning. Omvendt kan du også vælge den klassiske model, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, og herefter selv forvalter nedpakningsdelen. Når alt står klar, kommer Mesterflyts flyttefirma i Roskilde og flytter det hele til din nye bolig. 

Derudover tilbyder vi dog også ”handymanservice”, hvilket ganske enkelt er et tilbud om adskillelse og samling af møbler. En flytning handler ikke kun om at flytte møbler fra A til B, men derimod i lige så høj grad om at skille møbler ad for at samle dem igen. Lad os klare det for dig, når du vælger os som dit flyttefirma i Roskilde.

Flyttefirma i Roskilde til erhvervsflytning? Læs mere her

Udover at tilbyde privatflytning, tilbyder vi også erhvervsflytning. Står du altså over for at skulle flytte i nye lokaler, er Mesterflyt klar til at give en hånd eller 10 med. Uanset om du skal flytte i nyere og større kontorer eller i noget mindre og mere økonomisk, kan vores flyttefirma i Roskilde ordne alt det praktiske for dig, således du kan fokusere på dét, du er god til og brænder for. Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og kan på kort tid stå klar og sørge for, dine ting kommer hurtigt og sikkert på plads.

Inden for erhvervsflytning assisterer vi dog med meget mere end flytning af møbler, hårde hvidevarer og lignende. Vores flyttefirma i Roskilde står også klar til at flytte arkiver, frakoble IT-udstyr i det gamle kontor og tilkoble det på det nye samt transportere maskiner og fabriksanlæg fra produktioner. Vi sørger ganske enkelt for, du kommer effektivt, trygt og ordentligt på plads, uanset hvilken branche du arbejder inden for. 

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.