Flyttefirma Rødovre - Effektiv og kompetent flytteservice - Mesterflyt

Flyttefirma i Rødovre med mange års erfaring 

Hos Mesterflyt sætter vi en dyd i at levere kvalitetsflytninger til private såvel som erhverv, og vi går aldrig ned på vores serviceniveau. Det gælder uanset, hvilken type flytteopgave vi står over for. En flytning er og bliver en hård opgave, og det er en opgave, som færreste ser frem til. Lige udover os! Vi ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i Rødovre, og derfor tilbyder vi flytning for private og erhverv foruden et væld af ekstra services, således du får en gnidningsfri og effektiv flytning – måske endda uden at løfte en finger selv.

Et trygt og kompetent flyttefirma i Rødovre til private- og erhvervsflytninger

Uanset om du står over for en privatflytning eller en flytning i erhvervsøjemed, står Mesterflyt klar til at give en hånd eller 10 med. Ingen opgave er for stor, lille, tung eller let for os, og vi sørger både for at løfte tunge møbler og hårde hvidevarer fra 3. sal og op på 5. sal eller fra stuen og op på 1. sal. Udfordringer er der nok af som flyttefirma i Rødovre, og vi sørger altid for at finde en løsning. Hos Mesterflyt kan du vælge at flytte på to forskellige måder. 

Du kan enten vælge den klassiske model, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, hvorefter vi overtager processen og flytter tingene ud i lastbilen og transportere dem til det nye sted. Omvendt kan du også vælge den mere luksuriøses udgave, hvor du praktisk talt ikke behøver løft en finger. Her sørger vi nemlig for fuld nedpakning, transport og udpakning. Nemmere bliver det næsten ikke. 

Få ekstra services med vores flyttefirma i Rødovre

Udover at flytte hele kontorer og hjem i og uden for Rødovre, tilbyder vi også et væld af andre services, som kan være behjælpelige i forbindelse med en flytning. Til både private og erhverv tilbyder vi handymanservice, hvor vi skiller møbler ad og samler dem igen. Det er ikke alle møbler, som kan løftes ned ad smalle trappegange, og i stedet for du skal stå for det, kan vi nemt og effektivt overtage denne opgave. 

Til erhverv tilbyder vi ydermere også flytning af store arkiver, transport af maskiner og fabriksanlæg fra produktioner samt nedtagning og opkobling af IT-udstyr. Vi frigiver dig ganske enkelt mere tid til at gøre det, du er god til og sætter pris på.

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.