Flyttefirma Nordsjælland - Erfarent og effektivt - Mesterflyt

Flyttefirma i Nordsjælland – Effektivt og sikkert

Søger du et flyttefirma i Nordsjælland? En flytning kan trække tænder ud, og det er de færreste, som ser frem til en kommende flytning. Den er nemlig typisk forbundet med blod, sved, tårer og ikke mindst ømme muskler og begrænset søvn. Hos Mesterflyt står vi heldigvis klar til at hjælpe. Er du på udkig efter et imødekommende og hurtigt flyttefirma i Nordsjælland, er du endt det helt rigtige sted. 

Vi har flere års erfaring med privat- og erhvervsflytninger, og ingen opgave er for tung eller let for os. Tværtimod. Vi faciliterer alle typer flytninger, så uanset om du er på udkig efter et flyttefirma i Nordsjælland, som skal hjælpe dig med en intern flytning inden for kommunens grænser, eller en ekstern flytning længere væk, er Mesterflyt klar til med en hjælpende hånd.

Kvalitetssikret flyttefirma i Nordsjælland med stor erfaring

Med Mesterflyt på sidelinjen er du garanteret et kompetent flyttefirma i Nordsjælland med flere års erfaring inden for branchen. Størstedelen af medarbejderstaben har været hos os i mange år, hvilket vi nyder godt af. Vi kender nemlig hinandens forcer og ved, hvilke områder vi hver især er stærke inden for. 

Mesterflyt har et højt serviceniveau, og vi sætter ikke blot en dyd i at levere effektiv og sikker flytning for private og erhverv, men derimod også i at være imødekommende og sikre en god oplevelse for dig. Der er diversitet i vores arbejdskraft, hvilket ganske enkelt betyder, du får et flyttefirma i Nordsjælland, som kan klare hvilke som helst opgaver, vi bliver tildelt. Det er én af vores styrker, som lægger stor vægt på.

Privat- og erhvervsflytning med Mesterflyt

Hos Mesterflyt kan vi klare alle typer flytninger – både for private såvel som erhverv. Vi er dit foretrukne flyttefirma i Nordsjælland, når din flytning skal være effektiv og sikker. Hvad end du står over for at flytte fra et lille kollegieværelse og over i en større lejlighed, eller har en virksomhed i vækst, som kræver en flytning i endnu større lokaler, står vi klar. 

Vi tilbyder to forskellige typer flyttepakker foruden handymanservice. Du kan enten vælge, vi pakker og flytter, hvilket betyder, vi faciliterer alle områder af en flytning. Vi pakker alt ned, transporterer det og pakker det ud for dig igen. Omvendt kan du også vælge den klassiske model, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning og klarer det selv, hvorefter vi naturligvis sørger for at transportere det.

Er du dog på udkig efter et flyttefirma i Nordsjælland, som tilbyder lidt udover det almindelige? I så fald er du også endt det rigtige sted. Hos Mesterflyt tilbyder vi nemlig også handymanservice, hvor vi skiller dine møbler ad, hvis nødvendigt, og samler dem igen det nye sted. Drejer det sig om en erhvervsflytning, klarer vi også flytning af store arkiver, nedtagning og opkobling af IT-udstyr og ikke mindst transport af maskiner og fabriksanlæg fra produktionsvirksomheder. 

Mulighederne er ganske enkelt mange, og vi ønsker at være dét flyttefirma i Nordsjælland, du hiver fat i, uanset hvilken flytteopgave du står over for. Har du ovenikøbet brug for opbevaring, kan vi også være behjælpelige på det område, eftersom vi tilbyder plads i vores lagerhal i Holbæk.

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.