Flyttefirma Lyngby - Kompetent og kvalitetsbevidst - Mesterflyt

Flyttefirma i Lyngby med fokus på effektive løsninger

En flytning er og bliver en omstændig og tidskrævende opgave for mange. Det gælder uanset, om det er en erhvervs- eller privatflytning såvel som en flytning fra et lille kollegieværelse til en flytning fra et stort kontormiljø. Hos Mesterflyt er vi heldigvis specialiserede i flytteopgaver inden for erhvervssektoren og det private, og der findes hverken flytteopgaver som er for store, tunge, små eller store i vores optik. Vi ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i Lyngby, og derfor sætter vi en dyd i at levere effektive flytteløsninger med et højt serviceniveau, således du frigiver mere tid til dét, der betyder noget for dig, og samtidigt får en god oplevelse med flytningen.

Flyttefirma i Lyngby med fokus på din flyttesituation

Ikke to flytninger er ens. Tværtimod. Hver flytning er anderledes og adskiller sig fra hinanden, og det er netop det fede ved flytninger. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private såvel som erhverv, og vores kompetente og imødekommende flytteteam har stået over for et væld af forskellige situationer og opgaver. Det har til gengæld også givet os en solid portion erfaring og værktøjer, som du i den grad kan drage nytte af, hvis du vælger os som flyttefirma i Lyngby. Derfor leverer vi ikke standardflytninger fra A til B. Hos Mesterflyt tilbyder vi to forskellige måder, hvorpå du kan flytte foruden ekstra services, som kan gøre flytningen og dét at komme på plads endnu nemmere.

Som privat og erhverv kan du enten vælge at lade os klare stort set alt forbundet med din flytning. Vi håndterer både fuld nedpakning, transport af møbler, hårde hvidevarer, cykler, flyttekasser og meget mere, men sørger også for at pakke det hele ud det nye sted. Nemmere bliver det vist ikke. Omvendt kan du også vælge den klassiske model, hvor du modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, således du selv nemt og enkelt kan pakke dit hjem eller arbejdspladsen ned. 

Ekstra services med vores flyttefirma i Lyngby

Hos Mesterflyt har vi fokus på din flyttesituation og en forståelse for, at hverdagens stress og jag indimellem tærer ekstra hårdt på batterierne. Derfor tilbyder vi ekstra services i forbindelse med en flytning, som kan få den til at køre endnu mere gnidningsfrit. Det gælder blandt andet opbevaring af møbler og lignende i vores lagerhal i Holbæk, handymanservice, som inkluderer adskillelse og samling af møbler samt store flytteopgaver for private såsom flytning af arkiver, nedtagning og opkobling af IT-udstyr samt transport af maskiner og fabriksanlæg for produktioner.

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.