Flyttefirma Køge - Dit loyale flyttefirma - Mesterflyt

Flyttefirma i Køge i med stor ekspertise

Er du på udkig efter et erfarent og effektivt flyttefirma i Køge til at løse din kommende flytning? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring inden for flyttebranchen, og vi hjælper både med at flytte for private såvel som erhverv. Ingen flytteopgave er for stor, lille, tung eller let for os, så uanset hvilken type flytning du står over for, står vi klar med ekstra hænder og kræfter. En flytning er i manges optik både tidskrævende og omstændig, og den kræver ofte meget mere energi og tid end først antaget. Heldigvis lever vi af at flytte hos Mesterflyt, og derfor stiller vi glædeligt vores flytteservice og tillægsydelser til rådighed.

Lad os være dit foretrukne flyttefirma i Køge – både til privat- og erhvervsflytning

Hos Mesterflyt sætter vi en dyd i at levere effektiv og kompetent flytteservice i hele landet. Det stopper dog ikke dér. Vi kan nemlig også sagtens facilitere en flytning til visse dele af udlandet, hvis det ønskes. Ikke to flytninger ligner hinanden, og det ved vi om nogen. Vores mange års erfaring inden for branchen har givet os en masse viden og værktøjer med i bagagen, som du kan drage nytte af, hvis du vælger os som dit flyttefirma i Køge.

 

Vi tilbyder to forskellige flytteløsninger for private såvel som erhverv, men fælles for dem begge er, dit inventar er i gode hænder, så du kan altså trygt overlade flytteopgaven til os. Du kan enten vælge at læne dig tilbage i stolen og lade os klare alt fra nedpakning af dit hjem eller kontor, til transport og udpakning det nye sted. Der er ganske enkelt tale om en all inclusive-løsning. Omvendt kan du også vælge den klassiske flyttemodel, hvor du selv er ansvarlig for at pakke dit hjem eller kontor ned, og i stedet blot overlade transporten og opbæringen af inventaret til os.

Få ekstra tillægsydelser hos Mesterflyt

Hos Mesterflyt handler en flytning ikke nødvendigvis bare om at flytte inventar fra A til B. Tværtimod. Derfor tilbyder vi også en række tillægsydelser i forbindelse med din flytning, som både kan få den til at forløbe mere gnidningsfrit og lette presset fra dine skuldre yderligere. Når du vælger os som dit flyttefirma i Køge, kan du vælge at benytte vores handyserviceman, som hjælper med nedtagning og opsætning af inventar såvel som at skille det ad og samle det igen det nye sted. Derudover tilbyder vi også opbevaring af inventar i vores lagerhal i Holbæk samt slutrengøring, således dit kontor eller hjem står knivskarpt inden overdragelsen.

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.