Flyttefirma Hillerød - Mesterflyt

Flyttefirma i Hillerød – kompetent og kvalitetsbevidst

Søger du et kompetent flyttefirma i Hillerød? Det er nemlig de færreste, som er helt oppe at ringe over en kommende flytning. Det gælder uanset, om det er en privat- eller erhvervsflytning. En flytning er og bliver tidskrævende og omstændig, og indimellem resulterer den i både blod, sved og tårer. Heldigvis står Mesterflyt klar til at hjælpe. Med et flytteteam bestående af specialister med flere års erfaring er du garanteret effektiv og sikker flytning, uanset om det drejer sig om en flytning fra 3. sal og op på 8. sal eller en flytning fra en kælderlejlighed og over i et vilahus. Derudover kan vi også være behjælpelige med en flytning fra Danmark til udlandet, og vores kompetencer kan ganske enkelt bruges, hvor end du ønsker det.

Dit sikrer og effektive flyttefirma i Hillerød 

Hos Mesterflyt sætter vi en ære i at eksekvere hurtigt, og når netop du har brug for det. Derfor tilbyder vi effektiv flytning for private såvel som erhverv, således I hurtigt og nemt kan vende tilbage til hverdagen igen. Vi har flere års erfaring med forskellige typer flytninger, og ingen flytteopgave er hverken for stor, lille, let eller tung. Vores flytteteam består af kompetente medarbejdere med styrker inden for forskellige grene af flytning, og denne diversitet sikrer dig et sublimt flyttefirma i Hillerød, som står klar til at tage fat i alle flytteopgaver. Skal du flytte i nyt kontor inden for Hillerød, klarer vi det, men skal du derimod måske flytte fra Hillerød til Aalborg, klarer vi naturligvis også det.

 

 

Til trods for, vi tilbyder landsdækkende og effektiv flytning til private og erhverv, sørger vi også for, den er sikker. Vi går utroligt meget op i kundernes sikkerhed, og selv vi altid er påpasselige, kan der en sjælden gang imellem opstå et uheld. Hos Mesterflyt er vi derfor forsikret hos Tryg, således et eventuelt uheld under en flytning, kan indberettes hertil.

Lad Mesterflyt være dit foretrukne flyttefirma i Hillerød

Hos Mesterflyt er vores spidskompetence at flytte møbler, hårde hvidevarer, og hvad der ellers gemmer sig i hjemmet og på kontorer. Ikke desto mindre tilbyder vi også en lang række andre services, som kan gøre din flytning nemmere og mere overskuelig. Først og fremmest tilbyder vi to forskellige flyttepakker, du frit kan vælge imellem. I den ene står vi for alt; både fuld nedpakning, transport og udpakning. Nemmere bliver det næsten ikke. I den anden modtager du flyttekasser og udstyr til nedpakning, således du nemt kan pakke hjemmet eller kontoret ned, og så sørger vi naturligvis for flytningen af det hele. 

 

Det stopper dog ikke hér. Vi er nemlig også dét flyttefirma i Hillerød til private og erhverv, som tilbyder dig handymanservice. Vores handymanservice indbefatter, vi skiller møbler ad, således du slipper for det, men samtidigt sørger vi også for at samle dem det nye sted. Ligeledes tilbyder vi også erhvervsflytninger af store arkiver og transport af maskiner og fabriksanlæg fra produktioner. Har du herudover også en masse IT-udstyr, kan vi også stå for at tage dette ned og koble det op på dine nye kontorer.

 

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.