Flyttefirma Frederikssund - Mesterflyt - Et navn der forpligter

Flyttefirma i Frederikssund med højt serviceniveau

Sonderer du terrænet for at finde et flyttefirma i Frederikssund? De er de færreste, som er begejstrede for at flytte. Det gælder uanset, om der er tale om en erhvervsflytning eller en privatflytning. Det er en både tidskrævende og omstændig opgave, der indimellem resulterer i blod, sved og tårer samt ømme muskler og udmattethed. Især når man i forvejen har et væld af andre daglige gøremål, som tager ens tid. Heldigvis står Mesterflyt klar til at hjælpe med din næste flytning. Hos os findes der ikke en flytteopgave, som er for stor, lille, tung eller let, og uanset om du er på udkig efter et flyttefirma i Frederikssund, som skal give en hånd med til en flytning inden for bygrænsen eller en længere flytning til Jylland, måske endda udlandet, står vi klar.

Effektivt flyttefirma i Frederikssund til private og erhverv

Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring med at flytte for private såvel som erhverv, og vores team består af kompetente og imødekommende medarbejdere, som står klar til at løse din næste flytteopgave. Hvad end der er tale om en flytning fra en lille 1-værelseslejlighed til et villahus eller en flytning fra 2. sal og op på 8. sal, kan vi være behjælpelige. Der er diversitet i vores arbejdskraft, hvilket ganske enkelt betyder, vi har medarbejdere til at typer flytteopgaver. 

 

 

Når du vælger os som dit flyttefirma i Frederikssund, kan du vælge mellem to typer flytninger samt et væld af ekstra services, som kan gøre flytningen endnu nemmere og hurtigere. Du kan naturligvis vælge den klassiske flytning, hvor du modtager flyttekasser samt udstyr til nedpakning. Herefter overtager vi processen og transporterer alle møbler, hårde hvidevarer, flyttekasser, og hvad der ellers måtte være til det nye sted. Du kan dog også vælge at læne dig tilbage i stolen og lade os stå for det hele. Hos Mesterflyt tilbyder vi nemlig fuld nedpakning, transport og udpakning til private såvel som erhverv. Nemmere bliver det faktisk ikke.

Ekstra services hos vores flyttefirma i Frederikssund

Udover at tilbyde forskellige flytteløsninger tilbyder vi også forskellige ekstra services, som kan gøre flytningen endnu mere gnidningsfri. Først og fremmest kan vi opbevare dine møbler i vores lagerhal i Holbæk, hvis du står i en situation, hvor du skal være ude af dit nuværende lejemål, inden du kan flytte ind i det nye. Derudover stiller vi dog også handymanservice til rådighed, således du slipper for at skille dine møbler ad og samle dem igen. Dét klarer vores handymanservice nemlig for dig. 

 

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.