Flyttefirma Ballerup - Flyttefirma med mange års erfaring - Mesterflyt

Flyttefirma i Ballerup – Lad os være dit foretrukne

Har du brug for et flyttefirma i Ballerup? Hos Mesterflyt har vi flere års erfaring inden for flyttebranchen, og vi flytter både for private såvel som erhverv. Står du over for en flytning, og er du på udkig efter et kompetent og effektivt flyttefirma i Ballerup, er du endt det helt rigtige sted. Mesterflyt garanterer hurtig, tryg og effektiv flytning, og vi hjælper med alt fra transport af tungere læs som køleskabe, fryser, klaver og andre større møbler og hårde hvidevarer til de lettere læs. Hos os findes der hverken flytteopgaver, som er for store, små, lette eller tunge. Tværtimod. Vi står klar med ekstra hænder og kræfter til din næste flytteopgave i Ballerup.

Effektive flytteløsninger med os som dit flyttefirma i Ballerup

Det er de færreste, som hopper rundt i ren og skær begejstring over en kommende flytning. En flytning kan nemlig både være tidskrævende og omstændeligt og indimellem kræve blod, sved, tårer og ømme muskler. Hos Mesterflyt lever vi af at flytte, og vi sætter en ære i at levere kvalitetssikrede flytteløsninger til private såvel som erhverv. Uanset om du står over for en flytning fra 6. sal og op på 9. eller en flytning fra en lille 1-værelses lejlighed til et rækkehus, kan vi være behjælpelige med effektive flytninger og et højt serviceniveau.

Når du vælger os som flyttefirma i Ballerup, kan du vælge mellem to forskellige flyttemodeller. Den første er den helt klassiske, hvor du selv sørger for at pakke dit hjem eller kontor ned i flyttekasser og lignende, således vi nemt og hurtigt kan transportere det hele til dit nye sted. Med den anden type tilbyder vi en komplet løsning, hvor vi både pakker alle dine ting sikkert ned og fragter dem til dit nye sted, hvor vi sætter det hele op igen. Med denne løsning overlader du alt til os, men hos Mesterflyt er og bliver vores kunders sikkerhed alfa og omega. Det betyder ganske enkelt, at skulle uheldet være ude under en flytning, er vi forsikret hos Tryg, således du er garanteret kompensation.

Et flyttefirma i Ballerup med fokus på alle aspekter af flytningen

Udover at hjælpe med at flytte boliger og kontormiljøer rundt i ind- og udland tilbyder vi også en række tillægsservices i forbindelse med din flytning. En flytning er nemlig meget mere end at flytte et hjem eller kontor fra A til B. Det handler i lige så høj grad om at få det at forløbe så gnidningsfrit og enkelt som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi tillægsydelser som handymanservice, hvor én af vores medarbejdere hjælper med at skille møbler ad og samle dem igen det nye sted samt tage inventar ned og opsætte det på ny. På den måde slipper du selv for at stå med disse opgaver. Derudover tilbyder vi også opbevaring af inventar i vores lagerhal i Holbæk samt slutrengøring. 

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.