Flyttefirma Århus - Flyttemand med mange års erfaring - Mesterflyt

Mesterflyt vil være din foretrukne flyttemand i Århus

Danskere flytter i gennemsnit 6 gange i løbet af deres liv og flytning er altså en naturlig del af de flestes liv. Samtidig viser undersøgelser, at flytning er en af de største stressfaktorer i livet. Hos Mesterflyt hjælper vi med at gøre din flytning så smertefri som muligt, så du kan læne dig tilbage og nyde dit nye hjem. Århus er en af de byer i europa, som er blevet erklæret mest livable og bliver mere populær at bo i, for hvert år der går. Byen tiltrækker studerende såvel som børnefamilier og typen af flytninger, varierer derfor også. Hvis du har taget beslutningen om at flytte til smilets by, står vores flyttefirma i Århus klar til at hjælpe med at gøre flyttedagen lige så fuld af smil, som byen selv er. Uanset om du er tilflytter fra en anden by, eller allerede bor i Århus, så har Mesterflyt helt sikkert den rette ydelse til dig.

Mere end bare en rykning fra A til B

Vi forstår, at en flytning er mere end bare et praktisk ryk fra et sted til et andet. Det er starten på et nyt kapitlet. Derfor vil vi, hos vores flyttefirma i Århus, være med til at give dig den bedst mulige start. En god start i dit nye hjem, starter med en god flytning. Vi ved, at mennesker er forskellige, hvilket også er noget, der kommer til udtryk i deres flyttebehov. Nogle kunne ikke drømme om at lade fremmede røre deres ejendele, mens andre ikke kunne drømme om selv at røre en finger. Uanset hvilken en type af flytter du er, står vores flyttefirma i Århus klar til at imødekomme dine behov. 

Vi pakker, vi flytter (fuld nedpakning, transport og udpakning)

Investerer du hellere i nedpakningshjælp end at lade stressen gå dig på? Og er du bedre til at fortælle, hvor skabet skal stå end at løfte det selv? Så kan du med fordel benytte dig af vores vi pakker, vi flytter-service. Her sørger vores flyttemænd for at pakke alle dine ting ned, transportere dem til din nye adresse, for så at pakke det hele ud for dig. Det eneste du skal sørge for, er at låse op for os, så klarer vi selv resten.

I pakker, vi flytter (I modtager flyttekasser og udstyr til nedpakning, vi transporterer)

Er du derimod skeptisk overfor tanken om, at andre skal røre dit kæreste eje? Og vil du hellere stå for at nedpakke alting i eget tempo? Så er vores i pakker, vi flytter-tilbud perfekt til dig. Ved den traditionelle flytningsservice, modtager I flyttekasser og andet udstyr til nedpakning, så I selv kan bestemme, hvordan og hvornår nedpakningen skal foregå. Herefter sørger vi for at flytte alle jeres ting til jeres nye hjem. Det er, hvad vi kalder teamwork.

Handymanservice (adskillelse og samling af møbler)

Vores handymanservice er for flytteren, der er modig nok til at lægge stoltheden på hylden og bede om hjælp til adskillelse og samling af møbler. Hos Mesterflyt er IKEA manualer vores bibel og byg-selv er i vores DNA. Vi hjælper dig med at adskille eller samle hvilket som helst møbel, hvis du bare fortæller os, hvor det skal stå.

Uanset hvilken service du vælger, kan du desuden også låne flyttekasser gratis af os i helt op til 14 dage. Klik for at se mere.

Vi klarer også erhvervsflytninger i Århus

Står din virksomhed og skal flytte? Vores flyttefirma i Århus mestrer erhvervsflytninger såvel som privatflytninger. Vi har års erfaring med erhvervsflytninger og står klar til at hjælpe uanset størrelsen på din virksomhed. Alt efter omfang og virksomhedstype, kan vi tilbyde tilkobling af IT, opbevaring af ejendel i vores opbevaringshal i Holbæk, samt flytning til udlandet. Kontakt os i dag for at høre mere, vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring erhvervsflytninger i Århus.

 

Lån flyttekasser gratis
Du kan låne flyttekasser af os gratis i op til 14 dage. Du kan læse mere om lån af flyttekasser herunder.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du spørgsmål om vores ydelser? Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 761700 750.